torsdag 10. februar 2011

Forening...

I kveld er det forening med Tuppene. Gleder meg. Kjempe koseligt å samles en gang i mnd til god mat og masse drøs og sladder, slikt vi tupper er så gode til, hihi.-)Vi har hold på siden vi var rundt 18 år. Hadde noen år opphold når noen flyttet hit å dit, det var vel kansje meg det, hehe:-) men nå er vi godt igang igjen. Så nå er det å få lille tuppe jenta her i seng så bærer det av sted:-)

Fin fin kveld...3 kommentarer:

 1. Forening er undervurdert !

  Kos deg.
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei kjære deg Gry,

  Beklager jeg har vært noe fraværende her inne i blogglandia de siste dagene, men kjøkkenet stjeler mye tid.. Dvs det gjør bloggen også hi hi. Jeg har lett for å bli sittende når jeg først begynner og har tatt meg i nakken og sagt til meg selv at jeg ikke må bruke så mye tid her inne. En runde om morgenen og en kjapp om kvelden, skal i allefall prøve:))
  Forening er kjempe kos, enig med deg!:)) Håper dere hadde det kjekt.
  Nå er det pause i korslaget, og jeg er spent på hvem som vinner!!
  Klem til deg fra meg

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Håper du ikke går å venter altfor mye på overraskelsen din... Gaven ligger sirlig innpakket ved utgangsdøren og venter på at jeg skal klare å huske å ta den med meg på butikken.. Men uken har rett å slett gått i fra meg, og ammetåken er ikke noe å tøyse med!
  Men satser på at den kommer avgårde om ikke altfor lenge... :)

  Tenker du hadde en fin kveld i går..
  Selv savner jeg veldig klubbjentene mine i Stavanger... Så mye at jeg mest sannsynlig må ha meg et overraskelses-klubb-besøk om ikke lenge ;)

  Ha en fin helg!
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett

Tusen takk for du legger igjen en liten hilsen...